Visie en missie

B&O VvE-Beheer is een dynamisch bedrijf met een uitdrukkelijke overtuiging op het gebied van vastgoedbeheer in het algemeen en beheer voor V.v.E.'s in het bijzonder. Goede administratief, financieel, bestuurlijk  en technische beheer voor V.v.E.'s laat over het algemeen veel te wensen over en verdient een veel hogere kwaliteit dan doorgaans wordt geleverd.

Iedere V.v.E. is uniek en door een juiste organisatie c.q. beleid vast te leggen is geld te besparen. Voor B&O zijn prijs, kwaliteit, strategisch beheer en aandacht voor de V.v.E.'s grootste speerpunten. Wij staan voor goed beheer, met zorg, aandacht en professionaliteit die een V.v.E. en haar leden verdienen. Vastgoedeigenaren willen graag zorgeloos kunnen genieten van hun kostbaar bezit; een gedegen en professionele aanpak van vastgoedbeheer is hiervoor vereist. 

B&O wil graag met haar klanten samenwerken aan een goed en deugdelijk VvE Beheer.

Ons Adres:
Albert Einsteinstraat 10
1341 BZ Almere - Nobelhorst
Openingstijden:
Maandag. tot Vrijdag. 8:30u. tot 17:00u.
24 uurs dienst beschikbaar
Telefoon / E-mail:
036 - 545 2291 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 

Informatie VVE PORTAAL

UW EIGEN VVE-PORTAAL ONLINE

B&O VVE-BEHEER biedt u 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, via de knop VvE PORTAAL een tool aan die u toegang geeft tot de administratieve, financiële en technische ins en outs van uw eigen Vereniging van Eigenaars. Deze informatie is beveiligd met een, op eigenaar uniek ingestelde, gebruikersnaam en wachtwoord die u van ons ontvangt en waarmee u naast uw eigen administratieve en financiële gegevens ook de algemene gegevens van de V.v.E. kunt inzien waaronder ALV-verslagen, begroting, splitsingsakte, verzekeringspolis, onderhoudscontracten en andere belangrijke documenten.