B&O Informatiedagen

B&O houdt vrijdag 9 en zaterdag 10 december een informatiemiddag "B&O VvE-Beheer gaat digitaal". Tijdens deze twee sessies worden de wijzigingen met betrekking tot de VvE administratie besproken en uitleg gegeven over het inzien van de VvE administratie in het VvE-dossier. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor bestuursleden, halverwege 2017 zal er een informatiedag worden georganiseerd voor de kascommissieleden. Deze sessies zijn met namen bedoeld om uitleg te geven inzake het beoordelen van de digitale jaarstukken over het jaar 2017. 

Ons Adres:
Albert Einsteinstraat 10
1341 BZ Almere - Nobelhorst
Openingstijden:
Maandag. tot Vrijdag. 8:30u. tot 17:00u.
24 uurs dienst beschikbaar
Telefoon / E-mail:
036 - 545 2291 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 

Informatie VVE PORTAAL

UW EIGEN VVE-PORTAAL ONLINE

B&O VVE-BEHEER biedt u 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, via de knop VvE PORTAAL een tool aan die u toegang geeft tot de administratieve, financiële en technische ins en outs van uw eigen Vereniging van Eigenaars. Deze informatie is beveiligd met een, op eigenaar uniek ingestelde, gebruikersnaam en wachtwoord die u van ons ontvangt en waarmee u naast uw eigen administratieve en financiële gegevens ook de algemene gegevens van de V.v.E. kunt inzien waaronder ALV-verslagen, begroting, splitsingsakte, verzekeringspolis, onderhoudscontracten en andere belangrijke documenten.