Splitsingsakte

Elke gewone vereniging heeft statuten. Dat geldt dus ook voor een V.v.E.

Deze statuten zijn te vinden in het Reglement van “Splitsing”. In het Reglement van Splitsing zijn de rechten en plichten opgenomen voor de eigenaar/ bewoners en de Vereniging van Eigenaars.

Het Reglement van Splitsing bestaat uit een “Modelreglement”, opgesteld door de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (een groot aantal zaken geldt namelijk voor iedere V.v.E.) en een door de notaris voor ieder appartementencomplex op te stellen “splitsingsakte”.

In de splitsingsakte vinden we, naast een nauwkeurige omschrijving van het gebouw en de afzonderlijke appartementsrechten, ook de afwijkingen op het hiervoor genoemd Modelreglement.

Op een bij de splitsingsakte behorende “splitsingstekening” worden de grenzen tussen de verschillende appartementen onderling en die van de gemeenschappelijke ruimten exact aangegeven.

Ons Adres:
Albert Einsteinstraat 10
1341 BZ Almere - Nobelhorst
Openingstijden:
Maandag. tot Vrijdag. 8:30u. tot 17:00u.
24 uurs dienst beschikbaar
Telefoon / E-mail:
036 - 545 2291 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 

Informatie VVE PORTAAL

UW EIGEN VVE-PORTAAL ONLINE

B&O VVE-BEHEER biedt u 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, via de knop VvE PORTAAL een tool aan die u toegang geeft tot de administratieve, financiële en technische ins en outs van uw eigen Vereniging van Eigenaars. Deze informatie is beveiligd met een, op eigenaar uniek ingestelde, gebruikersnaam en wachtwoord die u van ons ontvangt en waarmee u naast uw eigen administratieve en financiële gegevens ook de algemene gegevens van de V.v.E. kunt inzien waaronder ALV-verslagen, begroting, splitsingsakte, verzekeringspolis, onderhoudscontracten en andere belangrijke documenten.