Modelreglement

Het Modelreglement of VvE-Reglement is een verzameling van artikelen die gezamenlijk een model vormen om door de Notaris te worden gebruikt bij het opstellen van de Splitsingsakte.

Er zijn verschillende Modelreglementen. Het is dus belangrijk om te weten wel Modelreglement geldt voor uw V.v.E-complex. De eerste stamt uit 1973, vervolgens kennen wij de volgende modelreglementen:

  • Modelreglement 1975
  • Modelreglement 1987
  • Modelreglement onder splitsing 2006
  • Modelreglement 2006

B&O VVE BEHEER heeft een transporneringstabel opgesteld waarmee de regelgeving onderling kan worden vergeleken.

Ons Adres:
Albert Einsteinstraat 10
1341 BZ Almere - Nobelhorst
Openingstijden:
Maandag. tot Vrijdag. 8:30u. tot 17:00u.
24 uurs dienst beschikbaar
Telefoon / E-mail:
036 - 545 2291 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 

Informatie VVE PORTAAL

UW EIGEN VVE-PORTAAL ONLINE

B&O VVE-BEHEER biedt u 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, via de knop VvE PORTAAL een tool aan die u toegang geeft tot de administratieve, financiële en technische ins en outs van uw eigen Vereniging van Eigenaars. Deze informatie is beveiligd met een, op eigenaar uniek ingestelde, gebruikersnaam en wachtwoord die u van ons ontvangt en waarmee u naast uw eigen administratieve en financiële gegevens ook de algemene gegevens van de V.v.E. kunt inzien waaronder ALV-verslagen, begroting, splitsingsakte, verzekeringspolis, onderhoudscontracten en andere belangrijke documenten.