Huishoudelijk Reglement

Een goed en deugdelijk Huishoudelijk Reglement is noodzakelijk om een waarborg te scheppen voor alle bewoners voor een optimaal woon- en gebruiksgenot, alles binnen het kader van de sociale saamhorigheid.

De bepalingen binnen het Huishoudelijk Reglement vormen een geheel met de bepalingen, als genoemd in de akte van splitsing. Het spreekt voor zich dat wanneer het Huishoudelijk Reglement ontbreekt of niet goedgekeurd is dat dan automatisch de bepalingen van de akte van splitsing van toepassing zijn.

Binnen een Vereniging van eigenaars is het van belang dat er regels worden gesteld aan het gebruik van gemeenschappelijke ruimten. Deze regels worden voorgelegd in een Huishoudelijk Reglement.

De bedoeling van dit reglement is het bevorderen van een zo goed mogelijk leefklimaat voor alle bewoners. Door inachtneming van de artikelen kan worden voorkomen dat er klachten over ongerief worden voorgelegd aan de overige eigenaars en of de bestuurder/administrateur.

Ons Adres:
Albert Einsteinstraat 10
1341 BZ Almere - Nobelhorst
Openingstijden:
Maandag. tot Vrijdag. 8:30u. tot 17:00u.
24 uurs dienst beschikbaar
Telefoon / E-mail:
036 - 545 2291 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 

Informatie VVE PORTAAL

UW EIGEN VVE-PORTAAL ONLINE

B&O VVE-BEHEER biedt u 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, via de knop VvE PORTAAL een tool aan die u toegang geeft tot de administratieve, financiële en technische ins en outs van uw eigen Vereniging van Eigenaars. Deze informatie is beveiligd met een, op eigenaar uniek ingestelde, gebruikersnaam en wachtwoord die u van ons ontvangt en waarmee u naast uw eigen administratieve en financiële gegevens ook de algemene gegevens van de V.v.E. kunt inzien waaronder ALV-verslagen, begroting, splitsingsakte, verzekeringspolis, onderhoudscontracten en andere belangrijke documenten.